Over ons

Over 3Dmoonlamp.nl Creëer een magisch effect met deze gave 3D Moon lamp! Zoals de naam al zegt, heeft deze originele lamp het ontwerp van een prachtige volle maan. Het schitterende effect geeft een extra sfeervolle dimensie aan jouw interieur. De maanlamp is ook perfect als cadeau. Kinderen zullen er helemaal weg van zijn!

Magische verlichting

De 3D Moon lamp is werkelijk prachtig om naar te kijken en een sfeervolle toevoeging aan bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer. Daarnaast kan de lamp voor een magisch effect zorgen tijdens een romantische avond of een feestje. De Moon lamp is gefabriceerd met een 3D printing technologie. Hierdoor wordt een prachtig 3D-effect gecreëerd, waardoor de lamp eruit ziet als de echte maan. De maanlamp heeft een hoog decoratief gehalte en geeft een gezellig licht. De verlichting is instelbaar in de kleuren wit en geel/oranje. Zo kun je genieten van prachtige maneschijn thuis!

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Doordat wij de producten direct vanuit de fabriek naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent. De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent.

De gemiddelde levertijd van onze standaard moonlampen bedraagt 8-20 werkdagen in Nederland en 12-20 werkdagen in België. Bij de gepersonaliseerde moonlamp komt daar nog een week productie tijd bij.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar via jouw account bij 3Dmoonlamp.nl

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening op bestellingen boven de €50.  Voor bestellingen onder de € 50,- betaalt u €5,25 verzendkosten in Nederland en Belgie..

Defect artikel

Producten die defect bij ontvangst zijn, hoeft u niet te retourneren. Wij kunnen deze immers niet meer terug in de verkoop doen. Wel krijgt u gewoon de inkoopprijs, inclusief verzendkosten, terugbetaald. Wij vragen hiervoor alleen nog even een bevestiging van het defect in de vorm van 1 of meerdere foto’s van het product.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.

TOP

X